LetselProCare
Scherp in letselschade

Over LetselProCare

LetselProCare kenmerkt zich als een 'no nonsens' kantoor dat zich inzet voor het best haalbare resultaat voor alle letselschadeslachtoffers. Een laagdrempelige en duidelijke dienstverlening. Wij beoordelen uw zaak altijd kosteloos. Ook als u een second opinion wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tarieven:
In het geval de wederpartij of diens verzekeraar aansprakelijk is, hoeft u onze kosten niet te voldoen. Onze dienstverlening kost u dan niets. 

Onze bedrijfsgegevens:
KvK   : 71765247
IBAN : NL15 KNAB 0258 9562 67

Werkwijze

1. Aanmelding
U meld uw zaak aan (via de site, telefonisch of per mail).

2. Intake
Wij beoordelen uw zaak kosteloos en nemen contact met u op voor een eerste kennismakingsgesprek. Hierna plannen wij een persoonlijke afspraak of telefonische intake met u in waarin wij alle relevante informatie met u bespreken. 

3. Aanvang van uw zaak
Mocht er een redelijke haalbaarheid zijn, dan vangen wij aan met de behandeling van uw zaak. Wij verzamelen de nodige informatie en bewijsstukken. Wij schrijven eventuele getuigen aan, vragen een eventueel proces-verbaal op en stellen de wederpartij of diens verzekeraar schriftelijk aansprakelijk. 

Wij houden u uiteraard gedurende alle fases in uw zaak (aansprakelijkheid, medisch beoordelingstraject, voorschotten, afwikkeling) op de hoogte van de stand van zaken daarover.

Kennismaking met uw jurist 

Naast een afgeronde universitaire opleiding in het recht, beschik ik over ruime ervaring met verschillende rechtsgebieden. Mijn interesse ligt met name binnen het privaatrecht en in het bijzonder in het behandelen van letselschadezaken. De reden hiervoor is dat ik voldoening haal uit het bijstaan van slachtoffers en nabestaanden in zaken tegenover (vaak grote) wederpartijen, zoals verzekeraars. Met mijn kennis en ervaring streef ik ernaar om een juist tegengewicht te bieden. In de dagelijkse praktijk ben ik ook bezig met het bijhouden van (specialistische) kennis. Enkele lidmaatschappen:

  • VJPP (Vereniging Jonge Professionals Personenschade);
  • NJV (Nederlandse Juristen-Vereniging);
  • VASR (Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht);
  • ANWB (Smartengeld gids). 

    dhr. A. Rabhi 
    letselschadejurist
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn