LetselProCare
Scherp in letselschade

Welkom 

Kosteloos uw letselschade verhalen met deskundige juridische hulp!
Als slachtoffer van letselschade komt er veel op u af. Hoe zit het met de aansprakelijkheid, het medisch traject en de hoogte van mijn schadevergoeding? Als slachtoffer kunt u bovendien onverwachts geconfronteerd worden met grote gevolgen. Zo kan er sprake zijn van verlies aan verdienvermogen, een noodzakelijke verhuizing, aanpassingen in de woning of auto en andere hoge uitgaven. 

Als letselschadespecialist help ik u graag bij het verhalen van uw letselschade. Zo draag ik zorg voor het verzamelen van de bewijsstukken, het inschakelen van de juiste deskundige(n), het aanvoeren van de juiste aansprakelijkheid- en schadevergoedingsgronden en zal bij het bepalen van de schadehoogte het maximaal haalbare voor u nastreven. Gedurende uw zaak houden wij de schade nauwkeurig bij en dragen wij zorg voor het aanvragen van adequate voorschotten, zodat u niet onnodig lang met gemaakte kosten hoeft te zitten en u zich kunt richten op uw herstel.

Omdat de wederpartij of diens verzekeraar bij aansprakelijkheid ook de kosten voor juridische bijstand dient te betalen, bent u in de meeste gevallen geen vergoeding hiervoor verschuldigd. Voorafgaand het opstarten van uw zaak maken wij duidelijke afspraken met u, zodat u niet voor onnodige verassingen hoeft komen te staan.

Op deze pagina kunt u informatie vinden over LetselProCare, de jurist en onze dienstverlening. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de diensten. Klik hier voor de contactmogelijkheden en het aanmelden van uw zaak. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op en beoordelen kosteloos de haalbaarheid van uw zaak.

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn